Zaključna gradbena dela (DIY)

Naredi sam - Do It Yourself

Zastopamo različne blagovne znamke barv, svetujemo pa vam tisto, ki bo najbolj primerna za vaše potrebe.

Domači dobavitelji:

JUB Skupina JUB, ki velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji je uveljavljeno mednarodno podjetje, ki obsega deset odvisnih družb in posluje na več kot dvajsetih trgih.


JUB Mešalnica JUB. Izbrano barvo vam zmešamo, katero lahko takoj prevzamete!


Helios Helios d.o.o., je tovarna barv, lakov in umetnih smol in je vodilni proizvajalec premazov v jugovzhodni Evropi v več kot 30. podjetjih v 14. državah.


Trgovina Zrno Raka Trgovsko podjetje ZRNO d.o.o., se ukvarja z oskrbovanjem in prodajo gradbenega in kmetijskega repromateriala.Tuji dobavitelji:

Tikkurila Tikkurila – Je Finsko podjetje specializirano predvsem v uporabniku in okolju prijazne rešitve na področju zaščite in dekoracije dekorativnih površin, lesa ter kovine. Podjetje ima vodilni tržni delež na Finskem, Švedski in Rusiji, kar priča o njihovi kvaliteti.


Baumit Podjetje Baumit Gradbeni materiali d.o.o. Ljubljana je na slovenskem trgu prisotno od leta 1994 in je v 100% lasti avstrijskega proizvajalca gradbenih materialov Wietersdorfer Baustoffe Beteiligungs GmbH.


Weber Terranova Weber terranova je vodilni svetovni proizvajalec fasadnih materialov in lepil za keramiko.Posebej smo ponosni na to, da zastopamo blagovno znamko Tikkurila, ki v programu narekuje prihodnost v sektorju DIY. Obiščite nas torej v naši trgovini v Kranju!


Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.