Zaključna gradbena dela

Naj vam pri nakupu pomaga izkušen strokovnjak!

Naša trgovina v Kranju pokriva potrebe slikopleskarjev, obrtnikov in posameznikov, ki bi radi kupili barve ter želijo, da jim pri nakupu pomaga visoko usposobljen strokovnjak.

Naša velika prednost pred konkurenco je tudi to, da vam barvo izberemo ter zmešamo takoj (JUB in Tikurrila) in jo lahko takoj prevzamete! V velikih trgovskih centrih takšnega servisa stranke navadno ne morejo dobiti, tako da se vedno več strank odloča za nakup pri našem podjetju.

Zastopamo različne blagovne znamke barv, svetujemo pa vam tisto, ki bo najbolj primerna za vaše potrebe.
Obiščite nas torej v naši trgovini v Kranju!

Naši dobavitelji


Domači dobavitelji:

JUB Skupina JUB, ki velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji je uveljavljeno mednarodno podjetje, ki obsega deset odvisnih družb in posluje na več kot dvajsetih trgih.


JUB Mešalnica JUB. Izbrano barvo vam zmešamo, katero lahko takoj prevzamete!


Helios Helios d.o.o., je tovarna barv, lakov in umetnih smol in je vodilni proizvajalec premazov v jugovzhodni Evropi v več kot 30. podjetjih v 14. državah.


Trgovina Zrno Raka Trgovsko podjetje ZRNO d.o.o., se ukvarja z oskrbovanjem in prodajo gradbenega in kmetijskega repromateriala.Tuji dobavitelji:

Tikkurila Tikkurila – Je Finsko podjetje specializirano predvsem v uporabniku in okolju prijazne rešitve na področju zaščite in dekoracije dekorativnih površin, lesa ter kovine. Podjetje ima vodilni tržni delež na Finskem, Švedski in Rusiji, kar priča o njihovi kvaliteti.


Baumit Podjetje Baumit Gradbeni materiali d.o.o. Ljubljana je na slovenskem trgu prisotno od leta 1994 in je v 100% lasti avstrijskega proizvajalca gradbenih materialov Wietersdorfer Baustoffe Beteiligungs GmbH.


Weber Terranova Weber terranova je vodilni svetovni proizvajalec fasadnih materialov in lepil za keramiko.Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.