Predstavitev

Monicolor - strokovnjaki za barve

V podjetju Monicolor, d. o. o., podjetjem iz kovinske in lesne industrije ter podjetjem v sektorju zaključnih gradbenih del pomagamo reševati probleme z barvami. Posebej smo znani po hitri odzivnosti, dobrem poprodajnem servisu in tem, da vedno odgovorno stojimo za svojim delom.

Smo specializirano podjetje z 20-letno tradicijo. Začetki našega podjetja segajo v leto 1991, ko je Branko Poženel začel s trgovsko dejavnostjo na področju trgovine z barvami in laki.

V samem začetku je naša trgovina vsebovala le barve in lake za zaključna gradbena dela in bila nekaj časa tudi tovarniška prodajalna podjetja Color, d. d., Medvode. Danes pa v naši trgovini najdete vse ključne blagovne znamke, ki so prisotne na slovenskem trgu v sektorju zaključnih gradbenih del. V sektorju industrije, ki smo ga začeli razvijati leta 1997, smo se sprva osredotočili na kovinsko industrijo in poslujemo s podjetji iz Italije in Nemčije, leta 2010 pa smo vstopili tudi v sektor lesne industrije.

V skupino Monicolor spada tudi podjetje Monicolor MS d.o.o. iz Murske Sobote.

Znanje, ki vam prinaša optimalne rešitve

25 let tradicije in pridobivanja znanja na področju barv nam omogoča, da našim strankam nudimo prave nasvete glede rešitev problemov, s katerimi se soočajo pri zaščiti vseh vrst podlag, ki potrebujejo zaščito z barvami.

Vsi izdelki, ki jih imamo v svojem prodajnem programu, so izbrani na podlagi dolgoletnih izkušenj ter samostojnih testov, tako da se stranke lahko zanesejo na nas. Poleg tega nenehno iščemo izboljšave na vseh področjih delovanja, tako da ponujeni proizvodi in sistemi odražajo optimum na podlagi potreb, zahtev in trga.

Vizija

Naša vizija je biti največji in najboljši ponudnik na slovenskem trgu in v bližnji okolici.

Uradni podatki podjetja Monicolor d.o.o.

Firma družbe: Monicolor, trgovina, storitve in proizvodnja d.o.o.
Skrajšana firma: Monicolor, d.o.o. Kranj
Sedež podjetja: Dražgoška ulica 2, 4000 Kranj
Matična številka: 5614228
ID za DDV: SI55905897


TRR pri banki Abanka Vipa: 05100-8010128829
Osnovni kapital: 41.729 EUR
Prokurist: Branko Poženel
Direktor: Marko Poženel

Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.