Za lesno industrijo

Smo eden od vodilnih dobaviteljev lakov in barv za lesno industrijo v Sloveniji. Projekti, na katerih delamo, so zelo specializirani ter zahtevajo visoko stopnjo strokovnosti in zanesljivosti. Za strokovnega in zanesljivega partnerja smo se izkazali med drugim tudi pri najzahtevnejših projektih, kot npr.:

Za katere stranke iz lesne industrije smo prava izbira?

1. Potrebujete premaze v roku enega dneva?

Naša logistika in dobro založeno skladišče vam omogoča, da standardne izdelke dobite takoj, ko jih potrebujete. Naša mešalnica pa vam v najkrajšem možnem času pripravi tudi materiale po RAL ali NCS S karti v količinah, ki jih potrebujete.

2. Želite optimizirati postopke barvanja?

Svetuje vam zanesljiv in izkušen tim strokovnjakov, ki združuje tehnično znanje in izkušnje. Pridite do nas s problemom ali vprašanjem in pomagali vam bomo najti rešitev. Nudimo ne samo prodajo izdelkov, ampak tudi informacije o pravilnih metodah in tehnikah nanosov.

Z optimizacijo postopkov barvanja boste:

  • s stroškovnega vidika vzpostavili najučinkovitejše razmerje med stroški in kakovostjo ali
  • svoje izdelke dvignili razred višje glede kvalitete ali cenovnega razreda.

3. Bi radi znižali stroške barvanja?

Naši strokovnjaki vam svetujejo glede pravilne izbire produktov in postopkov barvanja, ki optimizirajo in pocenijo postopke barvanja, kar vam prinese nižje stroške dela in manjšo porabo materiala.

4. Si želite delati z zanesljivim in prilagodljivim partnerjem?

Monicolor vam kot zastopnik, uvoznik in distributer najkvalitetnejših tujih premazov nudi storitve in izdelke na najvišjem nivoju v najkrajšem času. Dobro poznavanje materialov, stalno izobraževanje in izpopolnjevanje osebja, spremljanje novosti na trgu omogoča svetovanje in pomoč strankam v najširšem smislu, od prodaje izdelkov in odvoza odpadkov do samih sistemov aplikacij.

MONICOLOR JE VEČ KOT SAMO TRGOVEC – prepričajte se sami!

Nudimo vam produkte uveljavljenih svetovnih proizvajalcev:

ILVA POLIMERI ILVA - Je ena od najpomembnejših tovarn za proizvodnjo lakov in barv za les v Evropi. Podjetje je bilo stanovljeno leta 1946, danes pa je del skupine IVM.


IVM Chemicals Skupina IVM je po velikosti tretje največje podjetje na svetu za lesne premaze. Poslanstvo podjetja je nuditi inovativne rešitve vsem, ki se ukvarjajo z zaščito lesa – od malih uporabnikov pa do velikih lesnih podjetij. Podjetje ogromno vlaga v raziskave in razvoj, saj temu nameni kar 8 % svojih prihodkov. Znani so tudi po stalnem sodelovanju s svojimi uporabniki.


TikkurilaTikkurila – Je Finsko podjetje specializirano predvsem v uporabniku in okolju prijazne rešitve na področju zaščite in dekoracije dekorativnih površin, lesa ter kovine. Podjetje ima vodilni tržni delež na Finskem, v Švedski in Rusiji, kar priča o njihovi kvaliteti.Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.