Za kovinsko industrijo

Smo eden od vodilnih dobaviteljev lakov in barv za kovinsko industrijo v Sloveniji. Projekti, na katerih delamo, so zelo specializirani ter zahtevajo visoko stopnjo strokovnosti in zanesljivosti. Za strokovnega in zanesljivega partnerja smo se izkazali med drugim tudi pri najzahtevnejših projektih, kot npr.:

Naše reference na področju kovinske industrije

Seznam ostalih podjetij, ki nam zaupajo, in projektov, pri katerih smo sodelovali, si oglejte v rubriki Reference.

Za katere stranke iz kovinske industrije smo prava izbira?

1. Potrebujete barve v roku enega dneva?

V svojem prodajnem programu ponujamo materiale več dobaviteljev, saj le tako lahko uspešno konkuriramo na trgu, hkrati pa kupcu ponudimo tisto, kar od nas želi in zahteva. Ker je hitra dobava materialov nujna, blago praviloma dobavljamo v 24 urah po celotni Sloveniji. Za zagotavljanje hitre odzivnosti delujemo preko MIX sistemov, kjer lahko zagotovimo ustrezno ponovljivost od enega kilograma do zgoraj neomejenih količin.

2. Želite optimizirati postopke barvanja?

Svetuje vam zanesljiv in izkušen tim strokovnjakov, ki združuje tehnično znanje in izkušnje. Pridite do nas s problemom ali vprašanjem in pomagali vam bomo najti rešitev. Nudimo ne samo prodajo izdelkov, ampak tudi informacije o pravilnih metodah in tehnikah nanosov.

Z optimizacijo postopkov barvanja boste:

  • s stroškovnega vidika vzpostavili najučinkovitejše razmerje med stroški in kakovostjo ali
  • svoje izdelke dvignili razred višje glede kvalitete ali cenovnega razreda.

3. Bi radi znižali stroške barvanja?

Naši strokovnjaki vam svetujejo glede pravilne izbire produktov in postopkov barvanja, ki optimizirajo in pocenijo postopke barvanja, kar vam prinese nižje stroške dela in manjšo porabo materiala.

4. Si želite delati z zanesljivim in prilagodljivim partnerjem?

Monicolor vam kot zastopnik, uvoznik in distributer najkvalitetnejših tujih premazov nudi storitve in izdelke na najvišjem nivoju v najkrajšem času. Dobro poznavanje materialov, stalno izobraževanje in izpopolnjevanje osebja, spremljanje novosti na trgu omogoča svetovanje in pomoč strankam v najširšem smislu, od prodaje izdelkov in odvoza odpadkov do samih sistemov aplikacij.

MONICOLOR JE VEČ KOT SAMO TRGOVEC – prepričajte se sami!

Nudimo vam produkte uveljavljenih svetovnih proizvajalcev:

ElcromPodjetje Elcrom je italijansko podjetje specializirano za vrhunske rešitve s področja kovinske industrije, kjer nudijo zelo širok spekter visoko kvalitetnih produktov. Pri Monicolorju se lahko pohvalimo, da s podjetjem Elcrom uspešno sodelujemo že od leta 1998.


Podjetje novatic logoNovatic je specializirano nemško podjetje z barvami in premazi na področjih industrijske zaščite, težke antikorozije ter DIY programa. Pomembni sta predvsem prvi dve panogi, s katerimi pokrivajo ogromen spekter zaščite kovin. Njihovi premazi sodijo med najkakovostnejše premaze v branži, posebej njihov program za industrijska vozila in kmetijsko mehanizacijo sodi med najkakovostnejše na svetu, saj obsega premaze na topilih ali vodni osnovi ali kombinaciji le teh dveh. Podjetje ima 25 letno tradicijo, znani pa so po svoji inovativnosti in fleksibilnosti.

 

PRODAJNI PROGRAM proizvajalca JOTUN, Norveška:

več na: www.jotun.com


Carboline Podjetje Carboline je vodilni svetovni proizvajalec na področju antikorozijskih produktov. Spada v skupino RPM, ki je tretja največja multinacionalka za proizvodnjo barv in lakov. Znani so po tem, da so št. 1 po inovativnosti in tehničnem znanju.


Peter Lacke Nemško podjetje Peter-Lacke je specializirano za proizvodnjo barv za kovino, plastiko in steklo. Njihove rešitve so odlična izbira za izdelavo posebnih efektov.


Tikkurila Tikkurila – Je Finsko podjetje specializirano predvsem v uporabniku in okolju prijazne rešitve na področju zaščite in dekoracije dekorativnih površin, lesa ter kovine. Podjetje ima vodilni tržni delež na Finskem, v Švedski in Rusiji, kar priča o njihovi kvaliteti.Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.